- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
- 

twollah nagyúr Ez a műszaki leírás számomra kínaiul van. 
 Remélem nem a szokásos paratszvakító PR-szöveg.
- 

Még garis Codegen táp, de ahogy elnéztem a táptesztben, majdhogynem noname kategória. Mondjuk nekem még nem volt vele gontom. 300 -as és van 2 HDDm + 1 DVD + 1 CDRW-m. Csak a hangja lenne csendesebb. Na majd belelesek, hátha nem villanyoz fel :) 
 Az a baj, hogy a PC-hez csak a tápegység utántol értek, és én is majdnem megbuktam fizikábol :U
- 

shtml őstag Bocs, hogy beleszólok, de inkább NE! Főleg noname tápnál NE. 
 Ezekben kisebb méretűek a hűtőbordák (már egy nem egészen noname Codegennél is meg lehet nézni őket) és ha lassítod a ventilátort, akkor a teljesítmény-félvezetők még magasabb hőmérsékleten üzemelnek. Ha figyelembe veszed, hogy épp a noname tépokban nem szokás túlméretezni semmit, a félvezetők teljesítményét sem, akkor legalábbis kockázatos dolgot javasolsz.
 Az 5 V azért sem tanácsos, mert ha picit koszosabb a ventilátor vagy kezd romlani a kenése, akkor előfordulhat, hogy idővel el sem indul 5 V-on. Mivel pedig a hangját más nem nyomja el, a leállást csak akkor veszed észre, amikor már füstölni kezd a táp.
- 

shtml őstag Mellesleg az én 360 wattos Chieftecem (HPC-360-102) dobozára az van írva, hogy 230 V-nál az áramfelvétel 5 A, ami 1,150 wattot jelentene. Ezzel szemben a PH táptesztjében kiderült (és ezt az üzem közbeni minimális melegedés is alátámasztja), hogy ez a típus a legjobb vagy második legjobb hatásfokú táp az egész mezőnyben. Azaz a felvett és a leadott teljesítmény aránya ennél a legkisebb. 
 Vagyis biztos vagyok benne, hogy a megadott érték a rush-in current, a cikkbéli tápnál is.
- 

Auslander tag No akkor itt kell szétnézni: 
 [L]http://www.silentmaxx.de[/L]
 Van venti nélküli táp is. No nem ingyé....
 Üdv:
 Ausländer
- 

LVXXX tag Egyébként kik azok a vállalkozó kedvű vállalkozók, akiknél meg lehet venni, és mennyibe kerül? 
 Hát nem is tudom én már fél éve Q-TEC 550W-os tápot használok a szerverben. Itt vidéken (Békéscsaba). Az üzletben (ahonnan vásároltam) most is van készleten 400 és 550W-os táp is, mindegyik Dualfan és LowNoise (12 ill. 17000Ft)
 (Ez az új típus még nincs az árlistájukban, de valószinüleg meg lehetne rendelni.)
- 

shtml őstag Kicsit figyelmesebben is lehetne átvenni (fordítani) a híreket. Az MTBF nem 10,000 óra, hanem 100,000 óra. Egy 10,000 óra MTBF-es tápot egész biztosan soha az életben nem vennék meg. 
 (Max. kb. 80 éves koromban, amikor a táp esetleg túlél engem...)
- 

shtml őstag ''Pontosabban 345 W... 
 P=1/2*Ueff*Ieff=1/2*230*3=345 = kb 350W''
 Ezt meg honnan veszed??? Gondolkozzál már egy picit. A képlet: P=1/2 *Ucsúcs*Icsúcs, ha színuszos a feszültség és ohmikus a terhelés. Az 1/2 szorzó azért jön be, mert az effektív érték az áramerősségnél Icsúcs*(1/gyökkettő), vagyis Icsúcs*0.707. Mivel az effektív feszültséget is ugyanígy kell kiszámítani, a 0.707-et önmagával megszorozva kapod a 0.5-et.
 Az rms a ''root mean square'' rövidítése, gyakorlatilag az effektív áramerősséget jelenti, vagyis színuszos jelalaknál I/(2^0.5) azaz I/1.41 azaz I*0.707. Vagyis a 3 Arms 3 amper effektív áramerősséget jelent.
 Amúgy a 3 A valószínűleg az indításkori maximális (rush-in) áramfelvétel lehet. Vagy ha nem, akkor is a szorzat VA-ben értendő, ami azért nem egészen ugyanaz.
- 

freya aktív tag 3 Amper 230 V-on? Az király, 690 W :) 
 Egyébként kik azok a vállalkozó kedvű vállalkozók, akiknél meg lehet venni, és mennyibe kerül? :)
- 

Panther HÁZIGAZDA És mi az hogy ''frekvencia: 47-63 MHz''? Ez minek a frekvenciája? 
- 

Most hogy már szinte mindent elcsendesítettem a gépemben, a táp lesz a következő. Mondjuk azért kiváncsi lennék az árára, meg hogy mennyire megbízható. Bár a pénzmagomat elnézve még hallgatom egy ideig ezt a hangosat :O 
- 

Adi senior tag Papst venti van benne? :) Hát az nem sámli. :D 
- 

freya aktív tag Mi az az ''Arm'' ? 
Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest