- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Tetszik az alaplap, csak a tuning szerintem nem az erössége és ezért nem valószínü, hogy veszek ilyet.
-
Rover623
félisten
''Nekem teccik''...
Tutira beszerzek egy ilyet...végre azonos platformon lehet összehasonlítani procikat...
P.S.:
Kár hogy Renwick már előtted fél évvel bemutatta...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Savanya
addikt
Tudom nem ide tartozik ,de az ECS is elkezdte a fura sokféle procit fogadó lap előállitását Bővebben: linkBővebben: link
-
Ősember
őstag
szevasztok
a SATA és a SATA2 szabvány mennyire kompatiblis egymással? itt nem ir külön sata csatlakozokrol, csak sata2. ennek ellenére bele lehetne dugdosni sata-s winchestert? elnézést a tudatlanságbol fakado kérdésem miatt, de ez nem hagy nyugodni. különben meg tényleg wunderschoen a lap. olyan mintha egy üveglapra ráragasztottak volna pár foglalatot! -
Rover623
félisten
Jó sokat vártak velük...
Május végén a Computex-en mutatták be őket...
Augusztus végén (saját weboldaluk), szeptember elején (pl. Angliában) már minden piacon szállíthatóként mutatták be... -
supercow
őstag
Szép letisztult lap van a képen, NEm is tudtam első ránézésre mi a furcsa. Alig van rajta kondi, nem a szokásos ''erdő'' a procifoglalat körül. Tetszik
-
rocket
nagyúr
Szep rend van az alaplapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged