- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pako_VF
csendes tag
Az rendben van hogy alsókategóriás, de ennyire?! A tesztekből ítélve a 7300GT-vel van egy szinten dx9 alatt, csak innen mertem feltételezni, hogy kis felbontáson, alacsony vagy esetleg közepes képminőség beállításokkal eldöcög. A felsőkategóriás karikkal sincs túl sok fps, de nem is minimum beállításokon játszanak.
ps: Az idő elteltével rájöttem ,hogy nem véletlen hagytam ki az FX-es korszakot. Mondjuk most sincs több időm játékra, de azért ha megjelenik valami jó játék csak jól esik kipróbálni. Ez a legrosszabb vásárlói kategória, mert se nem vagyok nagy játékos, hogy minden pénzem a gépre költöm (és állandóan játékra használom), de ha néhanapján rámjön, hogy most kipróbálnék valamit akkor, meg azért csak nézzen már ki valahogy a játék. Drága kártyát fölösleges vennem, de a legolcsóbb se jó, mert nem csak 2d-re kell, szóval meg kell találni a legjobb ár/teljesítménnyel rendelkezőt. -
Pako_VF
csendes tag
''kivéve a leglassabb, GeForce 8500 GT-t''
Akkor mi értelme a 8500GT dx10-es képességének ha nem hogy szaggatva, de még el sem indul az első dx10-es demo sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest