- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Johnny Cage #221 üzenetére
Vagy magára a Giants-ra! Olyan mintha koppintottak volna belőle elemeket. A földből kiuráló szörnyek vagy a haláluk után ott maradt felvehető energia ez a Giantsból ismerős.
-
ploteus
aktív tag
válasz
Johnny Cage #221 üzenetére
Kicsit tényleg hasonlít
de azért a pár év külömbség kicseng. de egy dolgot megtanúltam, minél bonyolúltabb és hivalkodóbb egy game, én annál hamarabb megunom.
adnoctum18:
Milyen konfigod van? -
rétisün
veterán
válasz
Johnny Cage #78 üzenetére
igen, most már én is tudom.... töltöm is lefele mindkettőt.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #78 üzenetére
Nos, sikerült elindulásra birni úgy, hogy külön letöltöttem és bemásoltam a játék főkönyvtárába néhány d3dx9_x kezdetű és egy xinput1_3 nevű dll-t, melyeket érdekes módon a feltelepités után hiányolt. A játék majdnem teljes részletesség mellett is elfut átlagban 15 FPS-el, de folyamatosan megáll egy figyelmeztető üzenettel, miszerint a konfiguráció nem felel meg az elvártnak.
-
ITEM
tag
válasz
Johnny Cage #73 üzenetére
Nem, XP Pro
-
rétisün
veterán
válasz
Johnny Cage #73 üzenetére
mivel még csak (és ez igy is marad a microsoft szerint, bár már van valamiféle alternatív megoldás) vista alatt van DX10....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest