- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
MaUser
addikt
OFF
Hát ja Nordost mégis csak Nordost.:) Bár az én ízlésemnek egy picit lapos.:) Ami nálam jelentkezik előnyben az a hangszerek szeparáltsága. Igaz viszont, hogy jó minőségű felvételeknél semmit nem hoz plusszban, de érdekes módon a Blink 182-n segít....
ON
De hogy a témához is kapcsolódjak én örülök a hírnek és ha nem lesz sokkal gyengébb a 650-es talán újra lesz Matrox-om. -
MaUser
addikt
OFF
DVI-nél nem tudom, hogy lehet, de hangnál hidd el megvan a különbség, a kábelek közt, is nem csak a fény/elektromos jel és vissza. Igaz nem elsőre, hanem sokadszorra hallja meg az ember, de utána már egyből ki lehet szúrni.
Hallgass egy sima bolt műanyag üvegszálat(1500Ft max) és egy gyári, szintén nem túl jó minőségű, úgyszintén műanyag üvegszálat és itt is megjelenik a különbség.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest