- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
MaUser
addikt
OFF
Hát ja Nordost mégis csak Nordost.:) Bár az én ízlésemnek egy picit lapos.:) Ami nálam jelentkezik előnyben az a hangszerek szeparáltsága. Igaz viszont, hogy jó minőségű felvételeknél semmit nem hoz plusszban, de érdekes módon a Blink 182-n segít....
ON
De hogy a témához is kapcsolódjak én örülök a hírnek és ha nem lesz sokkal gyengébb a 650-es talán újra lesz Matrox-om. -
MaUser
addikt
OFF
DVI-nél nem tudom, hogy lehet, de hangnál hidd el megvan a különbség, a kábelek közt, is nem csak a fény/elektromos jel és vissza. Igaz nem elsőre, hanem sokadszorra hallja meg az ember, de utána már egyből ki lehet szúrni.
Hallgass egy sima bolt műanyag üvegszálat(1500Ft max) és egy gyári, szintén nem túl jó minőségű, úgyszintén műanyag üvegszálat és itt is megjelenik a különbség.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SkyShowtime
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest