- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetszik a teló tudása és formára is pofás!
Többször leírtam már (meg mások is) a Siemensnek nagyon jót tett a BenQ-val való házasság...
A Bluetooth végett pedig külön grat nekik!
(A cikk gondolom, a Siemens egy sajtóanyagából lett kopipésztelve...)
-
Jégkokó
veterán
Ahhoz képest, hogy alap kategóriájú telefon lesz egész normálisan néz ki.Eddig a siemens egyedül nem tudott normálisan kinéző telefonokat csinálni, de ugy tünik hatással volt rá, hogy megvették
-
ragazzo
őstag
Mióta a BenQ átvette Siemenséket, atóta sokkal jobbak a telefonok, és szemmel látható a fejlődés iránya is.Csak így tovább.Azért ezelőtt nem volt jellemző, hogy alsó kategóriás telefonba bluetooth legyen.
-
Spindlyman
tag
Végül is igaz. Láttam már sokkal csúnyább és kevésbbé felszerelt low end telefont is. Itt az ár lesz a meghatározó...
-
Ricardo
titán
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Alsó kategóriától ne várj sokat.
65000 színű CSTN kijelző is ezt támasztja alá. -
Spindlyman
tag
Külsőre egy az egyben Siemens A31. A belsőt feltuningolták egy kicsit. Kérdés, hogy mekkora a memóriája. A ''etisztult megjelenésű'' helyett én az egyszerű, nem túl szép szavakat használnám... Persze ha jó áron kerül forgalomba....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest