Hirdetés

BenQ A58: A nagyobbik testvér

Hirdetés

Az elegáns, alapvető üzleti funkciókkal rendelkező BenQ-Siemens A58 mobiltelefon a bizonyíték arra, hogy az alsókategóriás készülékek esetében sem kell lemondanunk a széleskörű szolgáltatásokról. A telefont a beépített Bluetooth-on keresztül, kábelek vagy
egyéb eszközök nélkül csatlakoztathatjuk más Bluetooth-képes eszközhöz. A letöltött adatokat a telefonon tárolhatjuk, a beállításokat pedig gyorsan és egyszerűen összehangolhatjuk személyi számítógépünkkel. Ezenkívül a készülékhez külső antenna is rögzíthető, hogy az autóban is tökéletes legyen a vétel.


Nagyobb név, nagyobb tudás

 

A telefon szervezője és akár 500 bejegyzés tárolására képes memóriája segítségével könnyedén összehangolhatjuk a magán- és üzleti találkozókat. A diktafonként is használható BenQ-Siemens A58-assal 60 percnyi felvételt is készíthetünk Megbeszélések alatt a rezgő hívásjelző értesít minket a bejövő hívásokról, míg jegyzetelés vagy kávékészítés alatt kihangosítva is használhatjuk a telefont.

A letisztult megjelenésű, keskeny mobiltelefont ergonomikus kialakítás és egyszerű kezelés jellemzi. A készülékház oldalait díszítő króm betétek egyedi megjelenést adnak a telefonnak. A jól átlátható billentyűzet és a nagyméretű, 65 ezer színű, passzív mátrixos (CSTN) LCD-kijelzőn megjelenő grafikus menü segítségével az A58 kezelése rendkívül gyorsan megtanulható. A mobiltelefont MP3-csengőhangokkal tehetjük egyedivé. A BenQ-Siemens A58 várhatóan októbertől lesz megvásárolható a hazai üzletekben.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés