- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetszik a teló tudása és formára is pofás!
Többször leírtam már (meg mások is) a Siemensnek nagyon jót tett a BenQ-val való házasság...
A Bluetooth végett pedig külön grat nekik!
(A cikk gondolom, a Siemens egy sajtóanyagából lett kopipésztelve...)
-
Jégkokó
veterán
Ahhoz képest, hogy alap kategóriájú telefon lesz egész normálisan néz ki.Eddig a siemens egyedül nem tudott normálisan kinéző telefonokat csinálni, de ugy tünik hatással volt rá, hogy megvették
-
ragazzo
őstag
Mióta a BenQ átvette Siemenséket, atóta sokkal jobbak a telefonok, és szemmel látható a fejlődés iránya is.Csak így tovább.Azért ezelőtt nem volt jellemző, hogy alsó kategóriás telefonba bluetooth legyen.
-
Spindlyman
tag
Végül is igaz. Láttam már sokkal csúnyább és kevésbbé felszerelt low end telefont is. Itt az ár lesz a meghatározó...
-
Ricardo
titán
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Alsó kategóriától ne várj sokat.
65000 színű CSTN kijelző is ezt támasztja alá. -
Spindlyman
tag
Külsőre egy az egyben Siemens A31. A belsőt feltuningolták egy kicsit. Kérdés, hogy mekkora a memóriája. A ''etisztult megjelenésű'' helyett én az egyszerű, nem túl szép szavakat használnám... Persze ha jó áron kerül forgalomba....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest