- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Nagyon jónak igérkezik ez az architechtura nem tudom hogy vajon ez is az ev6 busz alapjaira épül? Azért azt remélem hogy az AMD megtartja a jó szokását és ez a s939 is kitart egy jó darabig mint a Socet A. Bár elég borsos az ára de az ősszel tervezek venni egy példányt :) és egy darrabig nem akarok váltani bár a mostani 3200+ om tól is nagyon fályó szívvel válnék meg.
HAJRÁ AMD
OFF
Mintha az INTEL most egy kicsit el lenne maradva?
Vihar előtti csend????
ON -
fLeSs
nagyúr
válasz
Nowhereman #41 üzenetére
Találtam egy ilyet. :)
3000+, CG (Model C)
2000 MHz / 1,4V / 69 W
1800 MHz / 1,3V / 50 W
1000 MHz / 1,1V / 22 W -
fLeSs
nagyúr
válasz
Nowhereman #38 üzenetére
Miért ne lenne?
-
Drizzt
nagyúr
Az anandtechen van egy jó, de elég kis anyaggal dolgozó teszt. Nézzétek meg, a teljesítmények miatt.
-
bujdyka
tag
joysefke, mislix: Most akkor melyik?
Döntsétek el légyszi! :) -
mislix
csendes tag
TDP - Thermal Design Power.
A TDP a processzor energiafelvetele normal programok futtatasa eseten(atlagos terhelesnel).
( azaz ha be van kapcsolva a geped, fut rajta valami oprendszer, + esetleg meg egy szovegszerkeszto + egy mailezo progi, na ekkor X Wattot zabal a procid ) ;) -
-
mislix
csendes tag
TDP - Thermal Design Power.
TDP is a power consumption of a processor while executing normal software. :) -
Agyasima
őstag
'' A 68,5 millió tranzisztort tartalmazó processzorok TDP-jét a gyártó 89 wattban adja meg.'' Izé nem lehetne magyarul? Szvsz az emberek 80%-a nem nagyon vágja fejből, mi az a TDP... és talán az ide látogatók közül se mindenki.
-
joysefke
veterán
azért variálják, mert vannak előnyei a kissebb cachenek
(jobb kihozatal, esetleg a selejt Opteronok felhasználhatóak)
és nem minden felhasználási területen jelent hátrányt a fele cache
Ezen kívül nem szeretnének konkurenciát csinálni a feljebb pozicionált FX eknek...
Csúcsprocibol elég egyetlenegy az asztali és a Server/WS szegmensbe is, ezzel tisztában van az AMD... -
joysefke
veterán
-
Sanya
nagyúr
a memsávszélt kell preferálni minden képp. az amd-nek sose a cache-sel volt baja (egy duron is egész ütős bír lenni, míg 1 cerka.....--de kispézűeknek az is jó, nem ''úgy''akartam leszólni)
-
KERO_SAN
aktív tag
Most erzem elerkezettnek az idot az upgradere :]
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Davevagyok #19 üzenetére
Telefonkartyaval tok egszeru viszahajlitani:U...
:C
hobizoli -
Davevagyok
tag
Na ennek hajoljon el egy-két lába...:) Már S478nál is leányálom volt visszahajlítgatni. Persze ez ált csak azokat zavarja akik a kereskedelemben dolgoznak:DD
-
klepto
addikt
Szvsz a 3500+ jó áron idul, és remélhetőleg hamarosan lejebb esik az ára. Ha karácsonyra, vagy jövő nyárra már 200$ körül meg lehet venni a 3500+ procit, kakor valszeg benevezek egyre :DD Az a 2.2Ghz valós órajel elég lesz még egy darabig, figyelembe véve, hogy a sima egycsatornás Athlon64 3200+ veri a P4 3.4/800 HT-s procikat :C
Addig pedig valszeg kihúzom a heteken belül megszerzendő 2.8/800 HT-s P4-es procimmal :D
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Kell nekem ilyen doboz:O Mondjuk én a baloldalival is beérem, főleg, mert az tetszik jobban:)
-
Niquis
aktív tag
Szerintem itt többet ér. Abból indultam ki, hogy a memória elérése mindenképp lassabb mint a cache-é. És az architektúra a fél mega cache-et képes jól kihasználni kb. (legalábbis valami tesztben ezt látám). Tehát többet ér a memória felé mutatott nagyobb sávszélesség, mint a nagy cache amibe lassan érkeznek az adatok.
-
Atlantis
veterán
Jó kis ára van és ehhez még hozzá jön a szokásos magyar kereskedelmi haszon.
-
L3zl13
nagyúr
Athlon 64 3700+ Ez is S939-es? Egycsatornás memvezérlővel? :F
-
faster
nagyúr
Szépek a dobozai az új prociknak, szebb, mint a Bartonomnak. :)
-
Surranó
aktív tag
szerintetek tényleg többet ér a duál memvez, mint az 1MB kess? Én nem tudom eldönteni... (mámminthogy egy százassal nagyobb számot kap)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged