- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nem keverem, tisztában vagyok e fogalmak jelentésével. Továbbá hol állítottam, hogy a szabvány lényege egy megoldás másokra való ráerőszakolása? - s innentől kezdve nem értem az érvelésed célját. Na meg ugye léteznek de facto szabványok is...
A GSM-szabvány történetét nem ismerem, de a digitális rádiózás létező, működő technológia volt akkoriban. Én pedig technológiáról beszéltem, nem implementációról. -
shtml
őstag
Nemcsak az a kidolgozott, létező és elérhető technológia, amit már megkapsz a boltokban. Fenntartom, hogy ami a laboratóriumokban nincs kidolgozva, nem működik és nem létezik, arra nem szoktak szabványt alkotni. Amíg ui. nem mőködik egy technológia, azt sem lehet tudni, mire kell ügyelni ahhoz, hogy működjék. Elméletben persze sejteni lehet, de a gyakorlat, ugye...
Avagy készíts szabványt a teleportáción alapuló személyszállításra -
Yaye
őstag
Valóban nem jól emlékeztem, nem a Kodak hanem a Polaroid
Abban viszont biztos: Bővebben: link
Mondjuk a Kodakkal is hírbe hozták anno a foveont (Bővebben: link), de ez alighanem véletlen, én a fenti gépre emlékeztem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Netflix
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest