- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Érdekes szerkezet,de szvsz nem nagyon fog elterjedni
Jobb a telcsit nyomkodni
-
PETTJ
tag
'' A billentyűzet leginkább az Ericsson korábbi chatboardjaira hasonlít''
Nem tudjátok mennyire ''korábbiak'' ?Meg hogy milyen típusokhoz és mennyi pézért ?
-
Jégkokó
veterán
válasz
bolondember #8 üzenetére
Azért nem olyan biztos ez, mert minden gyártó készít magának saját head settet, és szerintem ott is csak azzal a bizonyos tipusu telefonnal tud rendesen együttműködni
-
blueMerle
veterán
Egy fapados légitársaság gépén, a SkyEurope-on történt az eset. WC-n voltam, addig is a teló a kézipoggyászban volt -csakis ezalatt lophatták el. Miután leszálltunk, és egy emilt akartam írni, hogy éppségben megérkeztem, csak akkor láttam hogy nincs meg. A légitársaság azt mondta, hogy semmit se tudnak tenni, ''bizonygatni'' nem lehet 60 emberre hogy ''Mááápedig te vótá az!!!''
Szerencsére a másik telóm egy 6230i az megmaradt, mivel azt egy tokban hordom az övemen -
Stimpy
senior tag
Érdekes kütyü.Kicsit olyan, mint anno a ''csipogók'', csak 21.sz.-i köntösbe bújtatva.Kíváncsi leszek, hogy mekkora sikere lesz, először a chatboard-ről is azt hittem, hogy nagy szám lesz, de ritkán láttam bárkit is írogatni vele.Én pl megbolydulnék, ha egy ilyet is magammal kéne cipelni.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként amikor régen az ericcson T10 es re voltam ráizgulva, hogy olyat akarok de szerencsére nem az lett.Ott volt hozzá ilyen és akkor mennyire tetszett ez nekem.Meg valami mátrix filingű reklámja volt ha jól emlékszem.
-
blueMerle
veterán
És ez esetleg használható lenne más mobilokhoz is? /pl. 6230i Nokia???/
Nagyon jó lenne most egy ilyen kütyü, mivel tegnap eltulajdonították 9500-ás Nokiámatés már nagyon hozzászoktam a teljes értékü billentyüzeten való gépeléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest