Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Nem kívánok ''betámadni'', nincs veled semmi bajom. De azért egy kicsit kifejteném, hogy szerintem miért nem meggondolatlan a kijelentésem ( mert én mondtam, naná :) ).
Nem arra utaltam, hogy a meghibásodások tipikus Apple jelenségek, hanem hogy a userek lefejése az. Kezdődik már ugye rögtön a készülékek árcédulájánál, ami hasonló ( de általában gyorsabb ) márkás PC-kkel összevetve kb. másfélszeres összeget jelent, és akkor a kiegészítőkről nem is beszéltünk... Meg aztán találj hozzá szoftvert... ( relatíve kevés ember foglalkozik kiadványszerkesztéssel...)
Szóval szvsz ha valami Apple, és nem gyomorkavaróan drága, akkor ott suskus van. Ez persze elég elfogult vélemény, aláírom. ;]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest