- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A játékos gondolatkergetőzéseket tartogasd a poltopikra, inkább a tényekre alapozzunk, pl. olvasd el a hírt, amiről beszélünk:
Elolvastam, inkább neked kéne átnézned jobban. És inkább te menj a poltopikba, ott hirdesd az igét a vékonyéskönnyű-ről.
Az nem ''tények'', ha kiragadsz egy fél bekezdést, a másikat meg elhallgatod:
A tajvani gyártók szerint ennél nagyobb lehet az igény a DTR gépekre, ezt jelzi legalábbis, hogy a manapság piacra kerülő, 17 vagy még nagyobb, akár 19-20 hüvelykes kijelzővel szerelt hordozható számítógépekből igen komoly mennyiséget értékesítenek mostanság, sokan cserélik ugyanis le asztali gépüket ilyen monstrumra, mely még ha korlátozottabban is, de mindenképpen mobilizálhatóbb, gyakorlatilag kompromisszumok nélküli megoldást nyújt a hagyományos PC-khez képest. -
faster
nagyúr
Pont arra próbáltam rámutatni, hogy DTR-re csak a kijelző és a VGA miatt lehet valakinek szüksége, minden másban egy 2,5 kg-os mainstream noti teljesen kielégítő teljesítményt nyújt. A kijelző és a VGA pedig kevés kivétellel csak a játékok miatt fontos.
Egyre többen játszanak a géppel, nem dolgoznak, a DTR-t pedig egyszerűbb szállítani, mint az asztali gépet. Sőt, én is gondolkodok egy DTR-en két asztali gép helyett. Mert csak. Mert egy rohadék, láma, gépen játszó lúzerfész vagyok. Nem mondtam, hogy a DTR kompromisszummentes lenne, de ez a legjobb. Elmondom mégegyszer, hátha megértik: Lehet vele játszani, és könnyebben lehet ide-oda vinni. Én nem az igényeimet igazítom a géphez, hanem az igényeimhez keresek gépet.
A videokódolás pedig nem tudom, hogy jött a képbe.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A DTR kompromisszum mentes megoldás lenne?
A legtöbb embernek igen, ha nem erőművet akar, de igényli az átlagos asztali konfig teljesítményét. Csodálkoznak, hogy sok DTR fogy? Én már évek óta arra várok, hogy egy könnyedén mobilizálható asztali gépem legyen, és nem én vagyok az egyetlen ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Asus rog g751y elkelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest