- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha már hiányolt valaki...:)
Hát igen, érdekes hír. De mi is történt valójában? Mindössze annyi, hogy markening-stratégiát váltott az Intel. Se több, se kevesebb, szvsz...
Ezen túlmenően két dolgot szeretnék megjegyezni (szubjektíve természetesen):
1. Kíváncsi lennék, hogy a fentebb kárörvendkedők hogyan viszonyultak volna a kérdéshez fordított esetben (mármint ha az AMD-nek lett volna órajel-előnye anno, és az Intel vezette volna be ELŐSZÖR a modell-számozást anno (tartok tőle, hogy ők (is) lefikázták volna az Intelt akkor).
2. A fentiekhez hozzájárul a hír itteni (prohardveres) tálalása is: érdemes elolvasni a HWSW-n a fenti hírt, valahogy egészen más hangnemben/stílusban/megközelítésben íródott (pl. kiemeli az új architektúra előnyeit, várható teljesítményét is: kíváncsi vagyok hogy a konkurens cégek hány év múlva fognak tudni hasonlót felmutatni...).
Ezzel együtt a legszebb öröm a káröröm: simán megértem az Intelt kevésbé komálók reakcióit. És is szakadtam a röhögtem, amikor megláttam a ''valós'' órajelen üzemelő Hammer első összehasonlító tesztjét a Tomshardware-n...:D
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest