- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha már hiányolt valaki...:)
Hát igen, érdekes hír. De mi is történt valójában? Mindössze annyi, hogy markening-stratégiát váltott az Intel. Se több, se kevesebb, szvsz...
Ezen túlmenően két dolgot szeretnék megjegyezni (szubjektíve természetesen):
1. Kíváncsi lennék, hogy a fentebb kárörvendkedők hogyan viszonyultak volna a kérdéshez fordított esetben (mármint ha az AMD-nek lett volna órajel-előnye anno, és az Intel vezette volna be ELŐSZÖR a modell-számozást anno (tartok tőle, hogy ők (is) lefikázták volna az Intelt akkor).
2. A fentiekhez hozzájárul a hír itteni (prohardveres) tálalása is: érdemes elolvasni a HWSW-n a fenti hírt, valahogy egészen más hangnemben/stílusban/megközelítésben íródott (pl. kiemeli az új architektúra előnyeit, várható teljesítményét is: kíváncsi vagyok hogy a konkurens cégek hány év múlva fognak tudni hasonlót felmutatni...).
Ezzel együtt a legszebb öröm a káröröm: simán megértem az Intelt kevésbé komálók reakcióit. És is szakadtam a röhögtem, amikor megláttam a ''valós'' órajelen üzemelő Hammer első összehasonlító tesztjét a Tomshardware-n...:D
Aktív témák
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest