- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Frissítettem a hírt az F-Secure közleményével, az alcímben meg egyértelművé tettem, hogy a 2000-es op.rendszernél kell vigyázni.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Most jött az F-Secure sajtóközleménye, ebből idézek:
''Augusztus 10-én, szerdán egy orosz nemzetiségű, Houseofdabus néven ismert személy olyan kódot adott ki, amely a Plug-and-Play sebezhetőségre építve képes a nem frissített Windows 2000 operációs rendszert használó számítógépek feletti irányítás átvételére.
Augusztus 14-én, szombaton észlelték a Zotob.A férget. Egy ismeretlen személy vagy társaság a Houseofdabus által készített kódot beépítette a féregbe, ami így már automatikusan terjed az interneten. A mostani eset kísértetiesen hasonlít a 2004 májusában történtekre, amikor Sven Jaschen vírusíró a LSASS sebezhetőséget kihasználó Houseofdabus-kódot építette be az azóta elhíresült Sasser féregbe.'' -
KEndre
HÁZIGAZDA
Még mindig azon agyalok: túlspiláztuk-e a veszélyt? Itt van ez a mondat, talán válasz a kérdésre, bár ez még mindig csak néhány elemző véleménye:
Although some analysts said that the sophisticated nature of the bots could cause problems, most did not expect this attack to reach the ''meta-event'' level of Sasser or 2003's MSBlast.
Részletesen:
Bővebben: link
Meglátjuk néhány hét múlva. -
KEndre
HÁZIGAZDA
Ha már a NYTimes is ekkora cikket szentel neki, akkor bizony komoly veszélynek tűnik:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest