- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
bocs. lehet nem te voltál. vki ugyanígy nehezményezte az ms híreket (miközben linux egyáltalán nincs). azert emléxem, mert írtam, h azért van így mert ms házattáján gyak 5 év óta nem volt ekkora mozgás és a célközönséget jobban érdekli, mint adott esetben a linux.
nekem is eszembe jutott, h kicsit sok a google hír. még az m2-n** is volt pár napja egy dokfilm róla
még arrol is volt hír, h sok a hír róla
(**sosem nézem, csak keresztül kapcsoltam rajta és feltűnt az a hittéritó internet pápa) -
FTeR
addikt
az újgenerációs ms alkalmazások megjelenéskor az volt a bajod, h minde második hír mshez köthető. most alig van hír msről (peddig történnek dolgok, csak többnyire a fejlesztőknek érdekes), nemhogy örülnél
''...valamint kitért arra is, hogy a Yahoo! és a Microsoft még inkább megérdemelné a...''
emléxem, h msVSeu balhé kapcsán kitértem arra, h milyen érdekes, h olyanért perelnek, amit más megoldásoknál minimum elnéznek, de esetenként (apple) még mint nagy pozitívumot is emlegetik.
le is voltam ugatva rendesen. erre most itt ez a tisztelt google alkalmazott és ugyanezen szisztéma mentén érvel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest