- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Szamomra azert volt kerdes, mert ha jol emlekszem az IWill XP333-as (Alimagik C1) csak szinkronban,tehat csak 166/166-ban tudja a 166-as mem-et kihasznalni. Emiatt kerdesem arra iranyult,hogy a Sis745-ben is csak tuningolt fsb lehet kihasznalni teljesen a DDR333-as memoriat, vagy a jelenleg hivatalos 133-as fsbvel is mehet 166-on a memoria.
-
BiP
nagyúr
Ez mind szep es jo,bar nem tudom,hogy jott ez a hosszu bevezeto ? (1.bekezdes)
A 2.resze meg ugyanugy teljesen nyilvanvalo.
En egyszeruen csak arra voltam kivancsi,hogy a SiS745-os tudja-e egyaltalan ezt 133fsb/166mem feuture-t. (Mondvan DDR333-at tamogat,emellett a 266FSB-ju procikat, logikus feature lenne, ha ki is lehetne hasznalni a mem-et meg a mai procikkal is) -
BiP
nagyúr
válasz
FollowTheORI #17 üzenetére
NetTom: azt lattam, csak alatta a sok rizsa kozott mintha olyan is lehet (tippem szerint),hogy a 745-os lapban DDR333-kent ment.
Ha ez igaz lenne,(nem tartom valoszinunek,mert akkor tenyleg megalazott volna mindent).
Kozben rajottem mit mondasz, hogy a 166mem a 166fsb miatt nem hivatalos, de BIOS frissitessel 133fsb mellett is lehet 166mem, es igy mar hivatalos.Jo lenne. -
BiP
nagyúr
Amugy mit tudtok, tudja a lap aszinkron modon kezelni a memoriat? pl. 133FSB 166 Ram?
-
BiP
nagyúr
Tenyleg, biztos, hogy 333-on hajtottak a SiS lapot? nem tudtam kivenni rendesen (bar eleg valoszinu,hogy ezt emlegetik).
Viszont feltunoen kozepmezonyben vegez memoriatesztekben.hmm.
driver: nekem is a 23.11-es van fent,BX440-nel,Win98, es nalam sem a legpatentabb driver. nincsenek stabilitasi gondok, kompatibilitasi van csak. Sz'ak a 23.11-es nem objektive a legjobb driver, sok gondot hallottam rola. -
BiP
nagyúr
válasz
FollowTheORI #3 üzenetére
Ezen csodalkoztam en is.Hogyhogy jobb, amikor szinte mindegyik tesztben a KT266A es az nForce420 kozott vegez.
DDR333-ban meg nana,hogy meg kell,hogy verje oket.(Hiszen mas alaplap is 333-on hajtva gyorsabb onmagaval szemben ,mint 266-on.) -
BiP
nagyúr
válasz
FollowTheORI #1 üzenetére
Nezd meg a vonatkozo linket.ott van boven.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest