- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Elég laikusszagú lett a cikk, de végiggondoltam: baromi nehéz HW-oldalon F1-ről írni. A Williams szupergépe az egyetlen olyan pont, ahol lehet kötni az F1-et az informatikához (meg persze az Acer + AMD + Ferrari, illetve a BMW+Intel szövetség), de ez kevés egy cikkhez. Inkább egy F1-et először látó túrista véleménye volt PC-s szemmel. Kicsit lájtos, de amit ki lehet hozni egy ilyen témából, azt kihoztátok, gratula! Én csak gyengébbet tudtam volna írni a PH-n. ''Autóbuzi'' oldalon viszont már más a helyzet.
-
rudi
nagyúr
Sajna, minden informatikával kapcsolatos kérdésre az volt a válasz, hogy nem adhatnak infót. Annyit azért elárultak, hogy a szuperszámítógépen egy speciális Autodesk szoftverben futnak a próbák. Az esetek többségében fél autókkal számolnak (feltételezve, hogy szimmetrikus a hossztengelyre, ami igaz is), de az oldalszeles esetekben mindkét felet kell számolni. Ilyen félből tud 8-at kezelni egyszerre a computer, ami a képeken is 8 szekrényben szokott lenni, szóval én 8 clusterre tippelek.
Még pár szám: 300 G. Vannak olyan részei a motornak, amik ilyen erővel vibrálnak.
900 fok. Bizonyos alkatrészek ezen a hőmérsékleten működnek optimálisan
Aki még nem látta volna, ajánlom a Totalcar F1-es írását, ők vezethettek is egyet [link]!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest