- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Gaius
tag
Azt hiszem, hogy ez a fajta hozzászólás téged minősít igazán.... Nem is vagyok hajlandó ezzel (és veled sem) többet foglalkozni.
No: én meg vagyok elégedve a VIA chipszettel. Maximálisan hozza azt, amit ígértek. Stabil, gyors. Igaz, az Nforce 2 gyorsabb lett, amikor kijött. De a VIA mondta ki az utolsó szót a KT600-zal. Én úgy gondolom, hogy elég sokat számíthat az, hogy valaki elmondhassa magáról: az adott időben, az adott platformon nekem volt a leggyorsabb alaplapom, stb...
És mivel az Nvidia már az Nforce 3-ra koncentrál (Athlon 64), így a K7-es ''versenyt'' a VIA nyerte. -
Keitaro
addikt
Ettől függetlenül még igaz amit mondott, és vedd bele a témába, hogy már a 9700 és 5800nál kijöttek kb mire jó a chip. Azt meg kétlem, hogy az utóbbi időben szétoptimalizálták volna a chipet, volt nekik elég gondjuk. A neten lévő tesztek pedig elég vegyes képet mutatnak, úgyhogy egyelőre az ember nem tudja kinek higyen ^^
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest