- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
thedriver #123 üzenetére
Nekem 370-en lefagyott, 360-on szemetelt, 350-en stabil.
Füst nem volt :).
Viszont a memória csak 3.6-os - mert a szimpla 9500-höz az elég -, úgyhogy csak 300-310 körül megy, viszont ellentétben az eddig tapasztalatokkal, ennél a kártyánál sokkal többet jelent a core húzása, mint a memóriáé.
Egyébként csak a Gigabyte és asszem a Tyan rak a 9700Pro-ira memóriahűtőt, de ők is csak a GPU felöli oldalra, tehát arra, ami ''lefelé'' néz. A másik oldalon nincs.
Aszem Andorpapa mondta, hogy az ilyen tokozású memóriáknál jól megoldott a hőleadás, de lehet, hogy csak ''felfelé'' engedi jól a hőt, a másik oldalon érdemes rásegíteni... Bár nem tudom, hogy egy eseteges plusz hűtővel mit lehetne még kisajtolni a 3.6-os memóriából??? -
zetecR
addikt
válasz
thedriver #117 üzenetére
Én lekaptam a bordát, és megkentem Titan grafitos-ezüstös pasztával, így szépen szaladgál 350-en.
Viszont a mag körül van egy nemtudommireszolgáló perem, ami nem engedi a bordát tökéletesen felfeküdni, na azt kellene leszedni, és akkor lehet, hogy jobb lenne a dolog. Valamelyik OC siteon láttam, hogy lepattintották, csak nem tudom, hogy hol (és miért :D). -
freya
aktív tag
válasz
thedriver #26 üzenetére
Orulj neki hogy legalabb kiir valamit :)
Nalam ugy fagy, hogy
a) lejatszok valami filmet, akkor 2-5 perc alatt
b) nem dolgozok a gepen, akkor is gyorsan
c) minden normalisan fut akkor 15-20 perc alatt
Minden megall, se eger, se semmi nem mozdul. Letoltesek megallnak, ujrainditas utan pedig mintha semmi sem tortent volna.
Egyertelmu hogy a RADEON okozza a hibat, mert eddig kirobbanthatatlan volt a gep :) Mostmar kiszedtem belole mindent, csak ABIT KX333 alaplap + XP 2000 + RADEON 9500/9700 + Seagate vinyok + Plextor cd-iro maradt, de a fagyi nem szunt meg.
Biosban is allitgatok mindent, de semmi valtozas... otlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest