- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
OFF:
Lehet, hogy nem vagyok tisztában az egyezményes jelrendszerekkel, de mi az a KANNÁK?
ON:
Ácsi! Ha a 3D-ben szar és szemetel, akkor ne az ''NTSC konta PAL'' ügy miatt küldd vissza... Aztán kérjél at árán mást, amire szükséged van. Még mindig kevesebbet bux, mint ha nekiállsz buherálni, és közben dühöngsz, mert szétesik a Hitlerjugend feje. -
Don Vittorio
őstag
Én MX400-nál és GeF2Ti-nél is láttam fehér pöttyöket... :-( Ja! És a jelenség nem konzekvens.
Harmadolás: rémlik, hogy láttam már hasonlót... Majd kutakodom az agyamban, hogy hol és mikor. Azért próbáld ki 1280-asban is. Hátha ott nem jelentkezik.
A DivX azért érdekelt, mert egy All-in-Wonder rajongó imserősöm azzal vadított, hogy hardveres DivX lesz benne... :-)
Nem értem, miért baj, ha a német gyerek feje szétesik... Hát pont az a cél. Nem? :-))) -
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio #16 üzenetére
Kvázi egyszerre írtunk... :-)
Majd megnézek egy itthoni PAL-os darabot. Hol láttad 121+áfáért? -
Don Vittorio
őstag
Nekem az egyik gépben mindig az aktuális All-in-Wonder van - most (még) All-in-Wonder Radeon. Ezekkel nem volt semmi ilyen problémám (frame-dobálás, USB, etc.) Szóval nagyon várok most erre is (még nem tántorítottál el), mert eddig az új verzió mindig jobb lett. Teszt engem is nagyon érdekel, sőt, lehet, hogy meg is nézném élőben, ha lehet... Lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest