Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
LordX
veterán
19-re válasz: Ez pontosan a Vsync off-ra emlékeztet engem. Ha nem túl alacsonya framerate 1152x864-ben (kb. valami egész arányban van a monitor frissítésével, az FPS valamivel nagyobb (húúú) : pl. 70 FPS - 120Hz, akkor VSyncel 60 FPS), akkor Mindenképp kapcsold be. Ne aggódj hogy kicsi lesz az FPS, 30-nál nem lát az emberi szem többet, ennél nagyobbnál én feljebb rakom a felbontást...
-
Don Vittorio
őstag
Én MX400-nál és GeF2Ti-nél is láttam fehér pöttyöket... :-( Ja! És a jelenség nem konzekvens.
Harmadolás: rémlik, hogy láttam már hasonlót... Majd kutakodom az agyamban, hogy hol és mikor. Azért próbáld ki 1280-asban is. Hátha ott nem jelentkezik.
A DivX azért érdekelt, mert egy All-in-Wonder rajongó imserősöm azzal vadított, hogy hardveres DivX lesz benne... :-)
Nem értem, miért baj, ha a német gyerek feje szétesik... Hát pont az a cél. Nem? :-)))
Aktív témák
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GL850 UltraGear monitor
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest