- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Srácok, hol lehet kapni ilyen lapot+hozzávaló procit?
Procit több helyen is, a lap a szűk keresztmetszet. De ha lesz ilyen AOpen deszka, akkor szerintem a Sowah-nak lesz előszőr, mert asszem ő a disztribútor.
p.s. Megnéztem, még nincs neki, pedig engem is érdekelne... :P
[Szerkesztve] -
Atomcsirke
aktív tag
''Aki ilyet csinál belőle, az annak a saját partizánakciója, gondolom Intelnek nem is tetszik...''
Hát, nem is tom... Annak fényében, hogy az Intel hivatalosan eltemette a NetBurst-architektúrát, és deklarálta, hogy a jövő desktop procijai a mobil P4-ek továbbfejlesztései lesznek, érdekes lenne, ha elitélné az alaplapgyártók ezen irányú próbálkozásait! :P
p.s. Most néztem, P4-M 1.5 nettó 40, 1.7 nettó 50 nagyker áron. Megrögzött AMD-felhasználó létemre állítom, hogy a P3 Tualatin vonal után óta ez az első Intel processzor(család), ami szerintem megérdemli a figyelmet.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
az VIA eden full terhelesen 7W amugy meg 3W de persze tudom a dothan 1.5ghzes kb 2x akkora telejsitmenyt nyújt mint egy 1 ghz-es eden viszont ha belegondolok hogy én most egy 256m-ás duron 600-as on futo debiános rencerrel teljesen meg vagyok elegedve a web böngészés, office, levelezes, tűzfal, saját anyagaim web szervere stb mindent csinál akkor ahhoz képest egy 1ghzes via eden teljesen hasonló vagy jobb teljesítményt nyújtana.
csak 17x17 centis hangtalan, lehet rajta videót nézni, és max fogyaszt 35W-ot azaz ha állandóan is be van kapcsolva otthon az alberletbe akkor sincs baj a villanszámlával -
Elrood
őstag
Megnéztem az intel oldalt.
Banias 1.5GHz (0.13) T. 24,5W
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL6F6&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=4999[/L]
Dothan 1.5GHz (0.09) T. 21W.
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7GL&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=ALL[/L]
Úgy tudom, az intel nem a MAXimális fogyasztást szokta megadni, hanem a tipikusat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest