Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
''Mobile CPU Showdown : P4 vs. P4EE vs. P-M. vs. Athlon64''
[L]http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=gmso&page=1[/L] -
Atomcsirke
aktív tag
Srácok, hol lehet kapni ilyen lapot+hozzávaló procit?
Procit több helyen is, a lap a szűk keresztmetszet. De ha lesz ilyen AOpen deszka, akkor szerintem a Sowah-nak lesz előszőr, mert asszem ő a disztribútor.
p.s. Megnéztem, még nincs neki, pedig engem is érdekelne... :P
[Szerkesztve] -
Atomcsirke
aktív tag
''Aki ilyet csinál belőle, az annak a saját partizánakciója, gondolom Intelnek nem is tetszik...''
Hát, nem is tom... Annak fényében, hogy az Intel hivatalosan eltemette a NetBurst-architektúrát, és deklarálta, hogy a jövő desktop procijai a mobil P4-ek továbbfejlesztései lesznek, érdekes lenne, ha elitélné az alaplapgyártók ezen irányú próbálkozásait! :P
p.s. Most néztem, P4-M 1.5 nettó 40, 1.7 nettó 50 nagyker áron. Megrögzött AMD-felhasználó létemre állítom, hogy a P3 Tualatin vonal után óta ez az első Intel processzor(család), ami szerintem megérdemli a figyelmet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest