- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
az új Treo mindkét oprendszerrel megjelent,
a 680-as típusszám a Palm OS verziót takarja.
Amúgy szerintem a WM körülményességét kiválóan minősíti,
hogy a háttérben futó, memóriát foglaló alkalmazások bezárásához
3rd party programok szükségesek. Én mindig azt várom, hogy a Microsoft előbb-utóbb előrukkol egy olyan (handheldre szánt) oprendszerrel, amivel meggyőznek,
de valahogy annyira más náluk már maga a megközelítés módja is,
a hatékony PDA-ról alkotott képük, hogy ennek nemigen látom esélyét.
viszont ez az Asus szép. formára jópár PPC gép tetszik,
de belső tartalmukat tekintve... -
Nincs is értelme átállni, kihalófélben lévő állatfajta. De sajnos nem elég jó alternatíva a WM sem. Sokkal nehézkesebb és sok helyen nagyon nem felhasználóbarát, túl Windows.
Igazad van abban, hogy sokkal több progi van WM-re már mint palmra. Éppen ezért is gondolkoztam a váltáson, de addig szerintem nem fogok váltani, amig tényleg fel nem nőnek ezek az eszközök, de jelenlegi helyez, ahogyan kinéz soha nem lesz ilyen
Meg
Nekem bejönnek ezek a GPS-es Asus cuccok
csak ár áruk nem -
Szerintem nem olyan nagyon jó a wm5. Próbáltad már a PalmOS-t? Sokkal logikusabban van felépítve, ha kilépsz valamiből ki is léptél, de persze van multitask, tehát tudsz pl mp3-at halgatni wördözés közben, de nem fut ezer másik hasznontalan progi, és ha valamiből kilépsz akkor 2 féle indítás van utána, vagy ugyanonnan folytatod ahol abbahagytad, vagy előről indul a progi (program függő a dolog).
Tudom, hogy be lehet zárni a futó programokat, de miért nekem kell szopni ezzel ? miért nem csinálja az Os a feladatát? Meg mekem még nem tetszik benne pl a sync program. Semmi beállítási lehetőség, ill. nagyon nagyon kevés.
Át akartam térni Palm-ről wines PDA-ra, de nagyon nagyon megutáltatta magát a WM5.
Ez a véleményem. Lehet vele nem egyet érteni, de nem akarok ezzel itt bármilyen nagy vitát szítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest