- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
És mi van ha valami elvetemült állat
esetleg ki szeretné használni az alaplapját és tesz bele két 7800-as videokártyát(vagy ha addig nem tud várni két 6800 ultrát.).
Egyszerűen nem tartom elképzelhetőnek hogy normál hangra csendesítse a gépét,hacsak nem vízhűtést használ(de abból is a legnagyobb hatásfokút,ami nem biztos hogy annyira halk)[két Gpu,egy chipset,egy processzor hűtése egy rendszerrel]
Szóval szerintem el kell határozni mire kell a gép ,és ez most nem csak egy üres gondolat itt már tényleg nem tud az ember mit csinálni.És ha játszok felőlem zúghat bármi ,úgyis bőmböl a zene
De majd meglátjuk mit hoz a jövő -
gorlin
őstag
Hát tényleg kicsit bánt de most mit tehet az ember?
-
gorlin
őstag
Az lenne a korrekt ha lehetne a ''sima''deluxra venni egy ilyen hűtőt,(az asus külön is árulná)de szerintem ez nem fog bekövetkezni.
Én pár napja vettem egy asus Sli-s alaplapot de nem aggodom ,már közeledik a nap amikor a zalman kihozza az ennél jóval komolyabb heatp. -os hűtőjét ,mert a legtöbb SLI-s lap aktív hűtéssel megy ,előbb utobb kell valamit csinálni-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged