- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
válasz
#64791808 #30 üzenetére
Én viszont a legnagyobb problémát abban látom, hogy az úgynevezett ''szakemberek'' akiknek az általad említett módon KORREKT FELVILÁGOSÍTÁST kellene adnia a vásárlóknak, na ők sem rendelkeznek a megfelelő tudással (persze tisztelet a kivételnek) és ha már nem tudnak meggyőzni, akkor Ultimate Weapon -ként előveszik az ''Ez drágább szóval biztosan jobb is... én tudom'' beköpést.
Szerk: Mint látjátok az aláírásomban árulok egy ASUS P5N32-E SLI Plus lapot és iwiw -en is meghírdettem. Néhány órán belül jött is egy jelentkező, hogy az ő lapja most halt meg és neki meg is felelne az én lapom. Mondom OK azért a biztonság kedvéért írja le, hogy milyen alaplapja volt eddíg. Jön a válasz, hogy valami Fujitsu Siemens gépe volt de mindjárt küld egy típusszámot. Elküldi és szomorúan konstatálom, hogy nem csak, hogy AMD proci van benne, hanem ráadásul LAPTOP! szal NO COMMENT.
[Szerkesztve] -
-zolee-
tag
Hát igen sajna én is rengeteg hasonlóval találkozok. Az még a jobbik eset ha csak azt tudják megmondani, hogy Intel vagy AMD proci van a gépben de ha már hülyeségeket beszélnek és még büszkék is magukra akkor aztán kitör a sikítófrász. MM -ben néztem a gépeket csak úgy kíváncsiságból.. két konfig előtt áltam.
1: Athlon64 X2 3800+ (a többi tökmindegy)
2: Intel PentiumD 820 ( itt is mindegy a többi komponens)
Odajön egy ''segítökész'' dolgozó és elkezdi mondani, hogy ő az Intelt ajánlja, mert az 2,8GHz -es az AMD meg csak 2GHz -es meg amúgyis ő úgy tudja, hogy az AMD jobban melegszik meg...
Na itt mondtam neki, hogy köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest