- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Zoli bácsi #6 üzenetére
egyetértek!
én pannonos vok, de nagyon megbántam, h az lettem, mert csak egy nyomi siemenst tudtam venni, most már igyekeznék túladni rajta
a készülékválaszték egy nagy sz@r! Kíváncsi vagyok, hogy gondolják ezt, mi alapján tartanak ilyen kicsi választékot? Ezzel akarnak előfizetőket csalogatni vagy mi a rák van?
Még az egyenleg-lekérdezésért is pízt kérnek, a csomagváltásról nem is beszélve...
A jelenlegi választék kb azonos technikai/árbeli szinten van mint a tavaly karácsonyi... ezt nevezik fejlődésnek, haladás a korral mondhatom! Mikor egy év alatt a világpiacon kijött vagy 50 új készülék, és akkor keveset mondtam!
Legközelebbi választásomnál asszem t-mobilt fogok venni, a voda menüje eléggé kiábrándító... amúgy az is megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest