Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Bocs a mértékegységet elírtam.Hát ha az intel új családja csak annyira képes,hogy a sima 939-es procikat hátulról nézze,márpedig most ez van,akkor le a kalappal az intel politikája elött.Csinálnak egy 3400Mhz-s procit ami jó ha egy szinten van a 939-es vetélytársával.Ezt nem én,hanem a külföldi neves szaksajtó irta a két proci tesztelésekor.
Hát azt azért remélem,hogy az AM2 amikor kijön nem a 939-es procik alól indul majd teljesítményben ,kiforrotság ide-oda.Nézd ameddig jobb a tesztekben az AMD,addig én nem beszélnék lemaradásról,egyenlőre.Szerintem,ha valaki venni akar egy processzort
és a két processzor teljesítménye megeggyezik amiket kinézett magának,csak nem tud dönteni,akkor igenis van jelentősége a fogyasztásnak és a hőleadásnak,és ebből következőleg a drágább hűtésnek.Azért mert egy új procicsaládnak,ha már a technológia el kell ismerni meg van(376 millió tranzisztor,65nm-es gyártás technológia)mutatnia kellett volna valami,ha nem is fergeteges,egetrengető teljesítmény növekedést.
Tesztek:[link],[link],[link],[link],[link]Hát szerintem ezért bukott meg.
Nem érteted mit mondok,fizikailag ''fejletebb'' az Intel, de egyáltelán nem tudja kihasználni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest