Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Ne magadból indulj ki...
Nekem konkrétan azért kell, mert az ADSL külön kártyáról megy, a nyomtatók meg a másikról.
De nem hitvitát akarok, csak nem értem, ha még semmit nem lehet kapni a vga-n kívül, ami használná, akkor minek bele 3 pciexpressz és csak 2 pci csatoló? Fordítva logikusabb lenne... -
Ha picit figyelek, akkor azt látom, hogy ha kell még egy hálókari, egy ISDN kártya meg egy tuner, akkor már meg vagyok lőve, mert az egyiket nincs hová dugni.
Viszont aki most(anában) akar új gépet, az már nem akarna egy elavult technológiába beruházni, hanem a legújabbat akarná ugye...
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Eladó ddr5 ram
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest