Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Ne magadból indulj ki...
Nekem konkrétan azért kell, mert az ADSL külön kártyáról megy, a nyomtatók meg a másikról.
De nem hitvitát akarok, csak nem értem, ha még semmit nem lehet kapni a vga-n kívül, ami használná, akkor minek bele 3 pciexpressz és csak 2 pci csatoló? Fordítva logikusabb lenne... -
Ha picit figyelek, akkor azt látom, hogy ha kell még egy hálókari, egy ISDN kártya meg egy tuner, akkor már meg vagyok lőve, mert az egyiket nincs hová dugni.
Viszont aki most(anában) akar új gépet, az már nem akarna egy elavult technológiába beruházni, hanem a legújabbat akarná ugye...
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest