Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma

őstag

válasz orbano #8 üzenetére

Lehet elvileg hibás, de gyakrolatilag működik :P Én nagyon ritkán csalódom legalábbis. Szerintem ezek a kritikák sajnos inkább a magyar wikipédiára állnak, ahol meg folyamatosan csalódom. Szerintem inkább az a gond, hogy ha nem éri el a szerkesztők száma a kritikus tömeget, mint az, hogy kevés lenne a hivatásos szakértő. Egyébként a tankönyveket sem a tudományos elit írja, hanem a második, harmadik vonal. Ja és amiatt, hogy fel lehet iratkozni lapok változásainak a követésére elég jól figyelemmel követhetők a változások. Kérhetsz értesítést, hogy ha valaki belenyúl, akkor értesítsen egyből. Tehát innen látszik, hogy nem annyira nehéz kézben tartani, mert elég csak az általad már szerkesztett szócikkeket követned. És ilyen emberből akik ezt csinálják eszeveszett sokan vannak az angolnál.
    (a magyarnál talán azt kellen csinálni, hogy egyetemeken, főiskolákon, a kurzusok teljesítéséhez leadandó dolgozatok helyet szócikkeket kellene írni, majd megkritizáltani a csoportal egymásét. Mert jelen formában, még legalább 20 év kell míg lesz belőle valami.)

Szerk: egyébként a ph-nál jobban mi bizonyíthatná, hogy hobbiból is elég jól felkészültnek lehet adott témákban lenni :D Ráadásúl, ha az ember bele kezd a woikizésbe komolyan, akkor az plusz egy ok amiért fejleszti saját magát is. Szóval a személy fejlődésének is jót tesz. Vagy ott a tévés vetélkedő függők. Iszonyat mennyiségű (értelmetlen) tudást halmoznak fel. Ennyi erővel írhatnák inkább a magyar wikit is :DDD Én bízom az amatőrizmusban vagy másként a művelt matrózokban :R

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák