- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
take.a.ride #18 üzenetére
Köszi! Erre nem is gondoltam. De nekem Minoltám van, nemtom hogy azzal is boldogulna-e.
-
Den
veterán
válasz
take.a.ride #18 üzenetére
ne már csak 30 dollár egy usb hoszt? hú bazz az kva olcsó, rögtön hármat veszek...
-
Den
veterán
Miért pont olyat tettek a sajtófotóra aminek már vki összefirkálta a hátulját?
-
take.a.ride
tag
''Ja, lehet ehhez olyan kiegészítőt venni, amivel CFkártyáról képeket másolhatok a HDD-jére?''
lehet, (a Belkin csinalja) de szuksegtelen, mert az Apple-tol veszel 30 dollarert egy USB host adaptert az iPod-hoz, es kozvetlenul rakotod a kameradat. a Canon protokollt is megeszi (meg persze az UMSt). -
simonzé
addikt
-
Renwick
őstag
-
Aztaaaa. Akarok egyet. És az ára is nagyon korrekt. Nyami.
-
marcee
addikt
(Ha 10GB-tal nőt a méret és így lett 30, akkor nem 150-kal nőt, csak 50-nel.)
Szerk: Elkéstem.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
''a tárhely pedig 150 százalékkal nőtt, így az új változatra 30 gigabájtnyi adat ... fér''
Ööö, mennyi volt az előző változat kapacitása? Tényleg 12 GB? -
Papa-Georgo
senior tag
Itthon 90-100K körül várható az ára, ha Special edition miatt még nem nyomnak rá special extra díjat.
Illetve..aki ügyes az egész jó áron, 70-80k körül betudja szerezeni USA, illetve egyéb helyekről..
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Arra befizetek, hogy itthon 67 ezer lesz...
-
Dawee
tag
Nagyon jól néz ki, és használható kijelzőjével jó kis multimédiás cucc, persze az ára befolyásolhatja még a sikerét...
-
simonzé
addikt
Azt a mindenit, de nagyonkirály!!! Eddig el sem gondlokoztam ipod vásárlásán, de most már tudom, hogy ez kell. Pláne ha 65k-ból kijön és 30GB-t tárol. Nagyon állat!
Ja, lehet ehhez olyan kiegészítőt venni, amivel CFkártyáról képeket másolhatok a HDD-jére? Mert akkor My camera will make love with an Ipod. -
simonzé
addikt
KELL KELL KELL KELL KELL KELL!!!!
u.i.: KELL! -
Solad
addikt
Tok igenyesnek nez ki. nekem nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BIOS frissítés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest