- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Dozer
tag
...meg ugye boviteni sem lehet. Bar ha tenyleg 50 dolcsi lesz, es lesz egyaltalan:), akkor eleg erdekes cucc lenne az biztos:) De sztem nem szamithat tul nagy sikerre, mert ez nyilvan irodai hasznalatra lenne alkalmas, de irodakba csak "markas" gepet szokas venni, ilyen gepeket meg szinte csak intel procikkal lehet kapni. Esetleg meg hordozhato eszkozokben lehetne hasznalni. De tegyuk fel, hogy megis jol fogyna a cucc, de akkor is ott van a sis nem eppen nagy gyartasi kapacitasa. Azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole:)
-
-
Miracle
senior tag
érdekelne a teljesítménye... a beépített RAMvezérlő meg a mindent-bele-1-chipbe elv elég sokat dobhat rajta... vajon az AMD nem akar mindent odaintegrálni 1 palomino mellé?:D
-
simi
csendes tag
szerintem ujra kellene eleszteni a videoton szekesfehervar inc-t es betorni a piacra valami kis hari z80-as kore epitett integralt joystickvezerlovel megaldott vassal
mutassuk meg nekik !! -
Adi
senior tag
Good-bye, retkes i810-es budget PC-k. :D
Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest