Aktív témák
-
Dozer
tag
...meg ugye boviteni sem lehet. Bar ha tenyleg 50 dolcsi lesz, es lesz egyaltalan:), akkor eleg erdekes cucc lenne az biztos:) De sztem nem szamithat tul nagy sikerre, mert ez nyilvan irodai hasznalatra lenne alkalmas, de irodakba csak "markas" gepet szokas venni, ilyen gepeket meg szinte csak intel procikkal lehet kapni. Esetleg meg hordozhato eszkozokben lehetne hasznalni. De tegyuk fel, hogy megis jol fogyna a cucc, de akkor is ott van a sis nem eppen nagy gyartasi kapacitasa. Azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole:)
-
-
Miracle
senior tag
érdekelne a teljesítménye... a beépített RAMvezérlő meg a mindent-bele-1-chipbe elv elég sokat dobhat rajta... vajon az AMD nem akar mindent odaintegrálni 1 palomino mellé?:D
-
simi
csendes tag
szerintem ujra kellene eleszteni a videoton szekesfehervar inc-t es betorni a piacra valami kis hari z80-as kore epitett integralt joystickvezerlovel megaldott vassal
mutassuk meg nekik !! -
Adi
senior tag
Good-bye, retkes i810-es budget PC-k. :D
Aktív témák
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest