- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mobilitás, kényelem, ergonómia, helykihasználás, csendes működés.
Ezek a fő érvek, amiért én notebookot vettem. Nyilván van olyan is, aki gizdzásból veszi (hajjaj, de mennyien), de ha a fenti sempontokat fontosnak ítéli emellett, akkor hadd vegye.
Különben is: nem mindegy neked, ha valaki megvesz valamit, amire nincs szüksége? Az ő pénze.
Mellesleg hányan vesznek manapság új autót azért, mert a szomszéd is vett egyet?
p -
parandroid
félisten
''Minden jel szerint a processzorgyártókat kissé felkészületlenül érte, hogy viszonylag gyenge első félév után nem várt mértékű, hirtelen fellendülésnek indult a globális notebookpiac.''
Ahogy a művelt angol mondaná: bullshit. Mindenki tudta, hogy a vevők jó része a Meromra vár, hogy ki hagyja-e a Yonah-t. Csak persze ez nem tetszett nekik, és próbálták nyomni a piacot. Nem sikerült, ezért volt a visszaesés, és most, hogy megjelent a Merom, nincs többé zsákbamacska, mindenki tudja, hogy jobb-e, és ha igen, mennyivel jobb a Yonahnál, így mindkettő forgalma fellendülhet megfelelő árazás esetén.
Persze én most már megvárnám a Santa Rosa-t is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest