- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Már több ilyet is hallottam, hogy így-meg úgy, a Nokia vesztett 4-5%-ot, a részesedéséből --> ergó mindjárt csődbemegy. Ez honnan jön? Sőt a finnek eltökéltek abban, hogy visszaszerezzék azt a szeletet. Ezért remélhetőleg szebb, és az élmezőnyhöz közelebbi készülékeket fognak csinálni.
Mellesleg a tulajdonosoknak tényleg nem ezt kéne csinálni - miért nem intézhették el ezt házon belül...
Hát, én így gondolom. -
Athos07
senior tag
Hát, eddig nem mondtam magam Nokia-fannak, ezután sem fogom, de mellettetek tuti annak tűnnék.
Én úgy vagyok vele, hogy mit zavartassam magam a finnek összes 100számra megjelenő újdonságával, ha le tudom max. 10-re szűkíteni azon modellek számát, ami tényleg érdekel, és megfontolnám a megvásárlását. Máshol is találkoztam ezzel a hozzáállással, hogy ha csinál 10-20 randaságot a finn, akkor már az össze finn sz@r. Más miért nem találja meg azt az 1-2 visszafogott, jól eltalált példányt, ami tetszhet is neki, esetleg a tesztekben és a tulajdonosok véleményezéseiben is dícsérve van?
Szóval én örülök, hogy kihozták az olyanokat, mint a 6630, 6681/80, 6230, 6230i, a többi meg le van xarva.
A Samsung meg abból a szempontból jól belerondíthatott az anti-nokiások lelkébe, hogy az idei inváziója után senki nem szólhat be a finneknek, hogy túl sok a (szinte ugyanazt tudó) modell.
Mellesleg a Samsungok között is van 2-3, ami igencsak szép, és időtálló lett (E700), de pl. a monoblock-ok között szégyenteljes a dizájnjuk (alíg van ilyen) - csak az ide-oda csúsztatható, tekerhető, hajtogatható telefonokat nyomják.
Eddig én úgy tudtam, hogy a Nokia fakitermeléssel kezdte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged