- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ennek a vitának semmi értelme, azon is vitatkozhatnánk, hogy a káposztafőzelék finom-e. Ha azt mondom, ronda, nyilván azt jelenti, hogy _nekem_ nem tetszik, de azt hittem, nem kell magyarázkodnom, mert ez nyilvánvaló. És attól, hogy női telefon... hát akkor sem tetszik. Ezen az alapon, akkor a nők se kritizálják a többi telefont, egyszerűen csak nem nekik készült.
Egyébként te sem írtad azt, hogy neked bejön, csak azt kritizálod, hogy mi hogy merünk kritizálunk egy telefont. Meg a részvényesek.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
granpa_matis #23 üzenetére
Én szeretem a szétnyitható telefonokat, nekem bejönnek a Samsungok. A Nokiák meg azoknak jönnek be, akiknek nincs szépérzékük.
-
faster
nagyúr
Én nem irigykedem, nekem tényleg nem tetszenek, és mivel a hír arról szól, hogy a részvényeseknek sem, ezért hadd legyen már szabad a véleményemet beírnom
Azért ha már a részvényesek is beszólogatnak a design miatt, ott azért lehet valami. Egyébként nem szabad kritizálni a Nokia telefonokat?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem értem, hogy a Nokia miért nem képes egyszerű és ízléses, inkább arányos, mint sem designos telefont produkálni, mint pl. a Samsung. A Samsung telóknak, főleg a szétnyithatóknak halál egyszerű vonalvezetésük van, mondhatni semmi csicsa. Ezek a Nokiák meg formátlanok, bonyolult designjuk van, mégsem tetszenek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest