- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
VladimirR #27 üzenetére
Azt én értem, de csak a weboldalon.
Így a Tescoban az egyszerű ember nem fog a Linspire-ről a Lindowsra asszociálni (mert ugye nem járt a weboldalon) így nem fogja a Lindows-t a Windowsal keverni. Így az Ms-t nem éri akkora gigantikus kár, mert nem lesz vagy 300 ember, aki nem veszi meg a windowst, mert helyette tévedésből Lindowst vett.
Egyébként meg abban gondolom egyetértünk, hogy a félrevezetés szándéka igen erősen érezhető a Win2000 - Win ME rendszerek megnevezése körül!? Én sok embert ismerek, aki Win2000-et telepített, mert azt hitte, hogy azzal majd milyen jól fog játszogatni a Win98 helyett. (szerintem ezt többen keverik még mindig, mint valaha kevernék a Lin-t a Win-nel!)
Ja...! A beperelést meg csak iróniának szántam, bocsi, ha nem volt rendes szmájli! A durva fogalmazás meg azért van, mert nem szeretem az MS-t. (bár az is igaz, hogy amióta Win XP-t használok kezd jobb véleményem lenni róluk!)
[Szerkesztve] -
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
VladimirR #17 üzenetére
Én elég jól ismerem a Windowst (device driver programozás stb.), de ugyanúgy szidom benne a gazdasági modell(ek) és az emberi gyengeség(ek) hatásait, és nem mondhatnám, hogy szép a szememben (igaz, a méretét, és a velejáró problémákat sem becsülöm le). Bár a Kernel itt-ott még szép is képes lenni. De, mint tudjuk, ami abból jó, azt meg nem ők írták. :)
A Basic Stamp az egy Basic-interpreter-féleséggel ellátott, előprogramozott PIC mikrokontroller, abból is elég kicsike - csak poénnak szántam, igazából nem oprendszer, ami benne van.
[Szerkesztve] -
McJames
senior tag
De szigorú vagy -- feleslegesen... :)
Amúgy pont fordítva érzem: az MS-nek sok mindenben igaza volt korábban, amikor piszkálták, ellenben ez már sok a ''jóból'', és bár jól sejtem, hogy miért csinálják, ez most erőteljesen ''boszorkányüldözés''. Két dolog olvasható szvsz a sorok között:
1. Az MS kezd komolyan tartani a linux-alapú OS-ektől, egy ''közös'' platform egyenesen a támadás érzetét kelti bennük.
2. Az angolszász precedensjog láthatóan meghatározza gondolkodásukat, szerintük, ha egy helyen jogilag tisztán ''behatolnak'' berkeikbe, akkor az már ''veszett fejsze'', azaz jöhet többszáz más gyártó, forgalmazó.
PS.: nem a vásárlóval van a baj, hanem a vásárást irányítókkal.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest