- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
VladimirR #27 üzenetére
Azt én értem, de csak a weboldalon.
Így a Tescoban az egyszerű ember nem fog a Linspire-ről a Lindowsra asszociálni (mert ugye nem járt a weboldalon) így nem fogja a Lindows-t a Windowsal keverni. Így az Ms-t nem éri akkora gigantikus kár, mert nem lesz vagy 300 ember, aki nem veszi meg a windowst, mert helyette tévedésből Lindowst vett.
Egyébként meg abban gondolom egyetértünk, hogy a félrevezetés szándéka igen erősen érezhető a Win2000 - Win ME rendszerek megnevezése körül!? Én sok embert ismerek, aki Win2000-et telepített, mert azt hitte, hogy azzal majd milyen jól fog játszogatni a Win98 helyett. (szerintem ezt többen keverik még mindig, mint valaha kevernék a Lin-t a Win-nel!)
Ja...! A beperelést meg csak iróniának szántam, bocsi, ha nem volt rendes szmájli! A durva fogalmazás meg azért van, mert nem szeretem az MS-t. (bár az is igaz, hogy amióta Win XP-t használok kezd jobb véleményem lenni róluk!)
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
''az elnevezés erősen hasonlít a Windowsra, s így a két termék összetéveszthető lehet''
Szerintem a Microsoft elmehet a picsába! Anno, amikor megjelentették a Win2000-et, sokan nem tudták, hogy az nem a Win9X folytatása, hanem az NT-é.
Szegényeknek mennyire rosszul esett volna, ha ezért beperelte volna valaki őket, nem???! :O
Az új névvel meg nem tudom mit vacakolnak. Az nem hasonlít a windowsra, ha meg valaki mégis összefüggésbe hozza a Lindowsal, és arról a Windowsra asszociál, az alaposan utánnajárhatott ( a Lindows weblapján) így aztán nagy LÚZER ha ezek után is keveri! nem???
Aktív témák
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Crypto Trade
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest