- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Aktív témák
-
dabadab
titán
''Testvérkém, hol láttál te már gépet preinstallált LindowsOS-szel?''
A Wal-Mart (USA-beli aruhazlanc, sokban hasonlit a Tescora, csak joval nagyobb) forgalmaz(ott) ilyeneket, mondjuk Amerikaban (ahol a Lindows amugy is maradhatott).
Az adott pert viszont jo esellyel el fogja veszteni a MS, mivel a Linspire tenyleg a lindows.com trademarkja, vagyis max a cegnev miatt reklamalhatnanak, az viszont az USA-ban van bejegyezve, ahol a birosagnak semmi baja nem volt a Lindows nevvel.
Egyebirant meg a Lindowsbol tenyleg sut, hogy a Windowsra akar emlekeztetni, de hat ez nem ujdonsag (Adios, Yamada, stb), mindenesetre en ellenzem az ilyesmit.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Az ''átlagparaszt'' (elnézést, de jobb szó nem jutott eszembe) bemegy a Tuskóba és megveszi az első gépet, amit lát. Ha azon éppen Linux van, akkor azzal. Aztán otthon szépen rájön, hogy hát a suliban/melóhelyen nem ilyen van... :(
Tapasztalatból tudom, hogy ennyire nem értenek hozzá az emberek... -
VladimirR
nagyúr
1. nem vagyok a testverked, kerlek ezt tartsd szem elott
2. mondtam en valahol, hogy a gep elott sem esik le neki? azt mondtam, hogy megveszi mert az var rairva, hogy lindoze, (pontosan igy mondtam: ''[...]otthon meg csak nez, hogy ez nem olyan[...]'') ami tenyleg eleg megteveszto (lattam en mar uhu binux agp-s optikai rendszerrel ellatott pc-t hirdetesben...)
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kuponkunyeráló
- Akciókamerák
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest