- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
dabadab
titán
''Testvérkém, hol láttál te már gépet preinstallált LindowsOS-szel?''
A Wal-Mart (USA-beli aruhazlanc, sokban hasonlit a Tescora, csak joval nagyobb) forgalmaz(ott) ilyeneket, mondjuk Amerikaban (ahol a Lindows amugy is maradhatott).
Az adott pert viszont jo esellyel el fogja veszteni a MS, mivel a Linspire tenyleg a lindows.com trademarkja, vagyis max a cegnev miatt reklamalhatnanak, az viszont az USA-ban van bejegyezve, ahol a birosagnak semmi baja nem volt a Lindows nevvel.
Egyebirant meg a Lindowsbol tenyleg sut, hogy a Windowsra akar emlekeztetni, de hat ez nem ujdonsag (Adios, Yamada, stb), mindenesetre en ellenzem az ilyesmit.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Az ''átlagparaszt'' (elnézést, de jobb szó nem jutott eszembe) bemegy a Tuskóba és megveszi az első gépet, amit lát. Ha azon éppen Linux van, akkor azzal. Aztán otthon szépen rájön, hogy hát a suliban/melóhelyen nem ilyen van... :(
Tapasztalatból tudom, hogy ennyire nem értenek hozzá az emberek... -
VladimirR
nagyúr
1. nem vagyok a testverked, kerlek ezt tartsd szem elott
2. mondtam en valahol, hogy a gep elott sem esik le neki? azt mondtam, hogy megveszi mert az var rairva, hogy lindoze, (pontosan igy mondtam: ''[...]otthon meg csak nez, hogy ez nem olyan[...]'') ami tenyleg eleg megteveszto (lattam en mar uhu binux agp-s optikai rendszerrel ellatott pc-t hirdetesben...)
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest