- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
dabadab
titán
''Testvérkém, hol láttál te már gépet preinstallált LindowsOS-szel?''
A Wal-Mart (USA-beli aruhazlanc, sokban hasonlit a Tescora, csak joval nagyobb) forgalmaz(ott) ilyeneket, mondjuk Amerikaban (ahol a Lindows amugy is maradhatott).
Az adott pert viszont jo esellyel el fogja veszteni a MS, mivel a Linspire tenyleg a lindows.com trademarkja, vagyis max a cegnev miatt reklamalhatnanak, az viszont az USA-ban van bejegyezve, ahol a birosagnak semmi baja nem volt a Lindows nevvel.
Egyebirant meg a Lindowsbol tenyleg sut, hogy a Windowsra akar emlekeztetni, de hat ez nem ujdonsag (Adios, Yamada, stb), mindenesetre en ellenzem az ilyesmit.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Az ''átlagparaszt'' (elnézést, de jobb szó nem jutott eszembe) bemegy a Tuskóba és megveszi az első gépet, amit lát. Ha azon éppen Linux van, akkor azzal. Aztán otthon szépen rájön, hogy hát a suliban/melóhelyen nem ilyen van... :(
Tapasztalatból tudom, hogy ennyire nem értenek hozzá az emberek... -
VladimirR
nagyúr
1. nem vagyok a testverked, kerlek ezt tartsd szem elott
2. mondtam en valahol, hogy a gep elott sem esik le neki? azt mondtam, hogy megveszi mert az var rairva, hogy lindoze, (pontosan igy mondtam: ''[...]otthon meg csak nez, hogy ez nem olyan[...]'') ami tenyleg eleg megteveszto (lattam en mar uhu binux agp-s optikai rendszerrel ellatott pc-t hirdetesben...)
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Fűnyíró topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest