- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Most játékokról volt szó, a professzionális programok(kép/videó/3Ds szerkesztők) zabálják a memóriát ez egyértelmű, azokhoz kell is 2GB, sőt minnél több annál jobb.
Egyébként pont ez a baj, hogy aki nem akar olyan sok pénzt adni a gépére, mert mondjuk keveset használja, annak azért az oprendszer legalább fusson már normálisan. Ne az oprendszerhez kelljen már venni a gépet... -
pisti
őstag
Amit gondolom ki lehet kapcsolni, mert pl engem egyáltalán nem hoz lázba a csilivili grafikus felület, bár a felület lehet csilivili(nemhiszem, hogy 1 szép háttérnek meg pár igényes külsejű ablaknak 4GB memória kéne), de nekem nem kellenek 3Ds effektek az asztalra köfi, elég a játékokban is élvezni az effekteket.
-
pisti
őstag
Te figy, a textúrákat a VGA tárolja, és az ultrás beállításhoz is elég 512 memós VGA, ami valszeg nincs is tele. Q4/D3 pont nem egy nagyon rendszer memória igényes játék, 1GBon lazán jól ment. Ráadásul high és ultra között max screenshotokon tudok kiszúrni pixelnyi különbségeket.
Viszont BF2 az durván eszi a memóriát az biztos, csak hogy mire fel azt nem tudom.
Ottvan pl NFSU2/NFSMW egész város be van töltve folyton, nincsenek töltögetések és lazán jól megy 512MB ramon is, nah vhogy így kell megírni egy programot.
Pályaváltásnál meg a swappolást, Level Loading-nak hívják. -
pisti
őstag
Ez a hozzáállás, nekem 2GB van a gépemben ezért kevesebb nem is lehet elég.
NC
Kb. 1 játékot tudok ami még 1GB mellett is swappol max beállítások mellett, de a BFek mindig is ilyen optimalizálatlan bugos programok voltak, persze ennek ellenére szeretjük őket, csak jobban meg kék őket írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest