- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Ha azt vesszük, hogy a Win98/ME-hez 256MB és WinXP-hez 512MB kell, hogy kényelmesen fusson,''
Éppen tegnap olvastam, hogy a 98-hoz minimum 16MB (optimális 24MB-ot) javasol az M$.
32MB-tal hosszú ideig használtam, és elég volt neki.
Az XP-t pedig az ismeretségi körömben rengetegen 256MB-tal nyúzzák, és még valamennyire játszadoznak is vele. -
Dilikutya
félisten
Ez hülyeség. Win98 már 32Mb-on is jól érzi magát, és az XP-nek sem kell 512Mb, én 192-vel is tökéletesen használni tudtam régen.
Tsunami: Amikor megjelent az XP, nekem egy Celeron 533-as gépem volt, Abit BF6 lapban, és 128/192Mb memóriával használtam. Ez a gépem akkor volt egy éve nálam, de már akkor sem a legújabb, legkorszerűbb volt, amikor vettem, mégis simán futott. Még GTA3-at, Jedi Academy-t is játszottam rajta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest