Keresés

Aktív témák

• Chain|Q

tag

válasz Keitaro #34 üzenetére

Minden relativ. Ugyanazon a gepen a Warp 3 kb. 10x volt gyorsabb, a GUI-ja szebb, tobbet tudo es joval hasznalhatobb volt, tokeletesen futtatta a Win3.1-es, es a Win95-nel sokkal jobban a DOS-os programokat, plusz az egesz ket nagysagrenddel stabilabb volt. Akkor meg nem voltak ennyire tulsulyban a Win95-ot igenylo progik, es az OS/2-es fejlesztesek is sokkal aktivabbak voltak, szoval nem volt nehez dontes...

Egyebkent en szerettem a Win3.1-et, anno direkt azert vettem 1MB-s grafkartyat (Trident 8900D), hogy 800x600 hicolorban futathassam a Win3.1-et. :D Oszinten megmondom, azert szerettem, mert ha kellett keznel volt, de el lehetett tuntetni egy konyvtarba, es nem akart belemaszni mindenbe, ha nem kellett. Sosem tudtam megszokni a Win95-nel, hogy feltetlen belemaszott mindenbe (Recycled konyvtarak, hosszufilenevek, amik sz*rul neztek ki DOS alatt, huszezer file meg agyatlan konyvtarak a gyokerben, etc).

• Chain|Q

tag

válasz tildy #17 üzenetére

Nem értem miért kell az átlátszósághoz meg a színekhez nagy gépigény.

Egy szo: Microsoft. :D

Egyebkent, ha akkora durranas lesz mint a Win95, akkor elore rohogok. Emlekszem mikor eloszor raktam egy 486dx2/66-ra, 16mb rammal Win95-ot... (Nem sajat gepem volt... :D ) Akkor az a gep uszkve 150k HUFban volt, es messze az atlag feletti vas volt. Na arra 3 ora alatt ment fel. Kesobb, a sajat 5x86/133 + 8MB gepemen annyira tetu volt a Win95, hogy elkezdtem OS/2-zni inkabb. :) A legendas stabilitasrol nem is beszelve... Hihetetlen hogy az M$-nek meg van arca a Win95-re hivatkozni. Ha a helyukben lennek, inkabb orulnek hogy kezdik elfelejteni, mert az NT alapu Windowsok azert nagysagrendekkel jobbak. (Persze minden relativ. :D)

Aktív témák