- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Te tudod Parci, te vagy a házigarázda...
Csak éppen attól tartok, hogy úgy fog kinézni ez a fórum is, mint a HWSW fóruma, ahol is mindenki a hipe-szuper gépét reklámozza... Rendicsek, ott én is kiírtam.
Azonban én a PROHARDVER! fórumot a másiknál sokkal többre becsülöm, így nem örülnék annak, ha az a szokás itt is elterjedne. De lehet, hogy csak én vagyok így ezzel...
Parcinak igaza van: mindenki azt ír, amit akar...:( -
Yutani
nagyúr
Biztos, hogy most kötekedésnek veszed, de nézd csak meg a saját ''aláírásod'', és nézd meg rajtad kívül itt a PROHARDVER!-en bárkiét!
Látsz különbséget?
Ugye?
Mert itt a PROHARDVER!-en SENKI nem írja ki a konfigurációját!
Mivel ez NEM AZ A FÓRUM, ahol hivalkodásból vagy akármilyen motivációból kifolyólag büszkén(?) kiíratják a tagok minden hozzászólásukkal a gépük kiépítését.
Szóval, megkérnélek rá, valami okos:) dolgot próbálj meg kitalálni mottóul, mint itt mindannyian...
Köszi.
Peace!
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest