- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nameg a Star Office ára elsősorban gondolom a supportért megy... és a google verzióval nem mehetnek segítségért a másik céghez... A Sun verzióból is lehet ingyenest tölteni.
Nameg a hivatalos magyar Star Office helyesírás ellenőrzője és más finomságai sincsenek benne más verzióban..
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ehhez mit szól a ''sztarofisz Magyarország'' kft? ha google ingyé adja, akkor senki nem fogja kirakni a boltok polcaira és csak ms ofisz lesz ott.
-
rdi
veterán
Ingyér nincs semmi. valamit alá kell írni hozzá?
-
tkazmer
addikt
Jó ez az összhatás, ingyenes star office-ról szóló hír közepén egy hatalmas ms billboard, ahol 80e-ért kínálják az office standardot
-
Lortech
addikt
Így van, a cikkben található képen látható termékkiválasztó részen nem jelennek meg a termékek, hanem csak a ''Google Pack requires Windows XP or Vista'' szöveg. Amíg nem néztem meg jobban ezt a képet, és nem tudtam, mit kéne látni, addig nem gondoltam, hogy ott kéne kiválasztani a termékeket, és ahelyett írta ki nekem ezt a szöveget. Leszedtem xp-vel az updatert, és win2k3 alatt tölti most, szóval működik.
-
Lortech
addikt
Ahh, már kezdett éppen az agyvérzés kerülgetni, hogy ilyen vak vagyok, hogy nem bírom letölteni a cikkben szereplő linkről, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy a windows server 2003 miatt nem látom azt, amit kellene. Nagyon nyomul a google ms ellen.
-
Valami ármányt sejtek...
-
kulabácsi
csendes tag
Attól még hogy a google terjeszti, a Sun tulajdona a Star Office. Kérdés hogy kell-e regisztrálni? Nem ugyanaz ez mint ami a sun.com-ról letölthető?
-
Obi-1
őstag
Kenyeret és cirkuszt!
Google Office-t és Google Windows-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest