Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
trojanhorse #54 üzenetére
Google az IP alapján (azaz a felhasználó tartózkodási helye szerint) rendszerezi az eredményeket
Látom szeretnél a kínai weben tortareceptet keresni a mami 80.-ik születésnapjára.. -
tkazmer
addikt
Melyik az a gyár, amelyik gyárt saját autógumit, de nem azzal adja az autóit? Én ilyenről még nem hallottam. Sőt, pl a volvókat szintén svéd continental gumikkal szerelik...
Gondolom amit az utakról mondtál, azt nem gondoltad teljesen komolyan, az kb olyan lenne, mintha meg akarnák szabni, hogy melyik optikai kábelen kommunikálhatsz az ms-el, és melyiken a google-el stb. -
tkazmer
addikt
A szervezetek szerintem maximális bevételre törekednek. Amikor bólintanak, akkor ''befektetnek'', mivel egy nagy cég sok adót fizet, jobban fejlődhet. És ha már nagy, akkor lehet ugrálni, és még több pénzt beszedni tőle, mint büntetést. Egyértelmű, hogy a sok kis cégtől közel sem tudnának annyi adót, és büntetést beszedni.
-
tkazmer
addikt
Ezek szerint az oprendszer részei. Viszont ebben az esetben nem is értem, hogy az ms-nek miért más gyártótól származó szoftverrel kellene az oprendszerét ellátni. Szerintem az kb olyan lenne, mintha a google fogná magát, és hirtelen betenné a yahoo motorját a saját designa mögé. A word meg vajon miért IE-t húz be maga alá? Mert az is ms termék. Nehogy már a szemére vessük egy cégnek, hogy reklámozza magát...
-
tkazmer
addikt
jelenleg a Google került olyan piaci helyzetbe, amilyenben a Microsoft volt a ’90-es években: totális lerohanás minden téren
Valami ilyesmi motoszkál bennem is néhány hete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest