- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
Kalwa
tag
Ha magyarországon is terjesztették volna a termékeiket ezek a neves gyártók, akkor biztos nem mentek volna csődbe :))
Amúgy a Hercules 3D Prophet 9800Pro kártya nekem iszonyat bejött :) Olyat akartam venni, de itthon 90k-nál olcsóbban nem találtam, tehát maradt a Sapphire 56k-ért :) -
Kalwa
tag
Érdekes mód azok a gyártók vonulnak ki a piacról, akiknek a kártyái dupla annyiba kerültek, mint mondjuk egy Sapphire vagy Club3D VGA :F
A cikkben is elejtik, hogy ''Mivel a különböző gyártók termékei alig különböznek egymástól, az árak csökkentése a vevőfogás egyik leghatékonyabb módja...'', tehát minőségbeli különbség nincs a kártyák között csak max a körítés és a dizájn az eltérő! Egy Creavitve vagy Hercules VGA került 100-120 ezer Ft-ba itthon, ha egyáltalán lehetett kapni, míg egy Sapphire stb. lényegesen olcsóbb volt, igaz no extrákkal, de ha teljes játékot akarok venni azt külön megveszem és nem a kártyával együtt +10 ezrekért stb.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest