- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Csak az erosek, es az eletkepesek maradhatnak fenn, ahogy ez a termeszetben is megszokott.
-
Kalwa
tag
Ha magyarországon is terjesztették volna a termékeiket ezek a neves gyártók, akkor biztos nem mentek volna csődbe :))
Amúgy a Hercules 3D Prophet 9800Pro kártya nekem iszonyat bejött :) Olyat akartam venni, de itthon 90k-nál olcsóbban nem találtam, tehát maradt a Sapphire 56k-ért :) -
747
senior tag
-
Kalwa
tag
Érdekes mód azok a gyártók vonulnak ki a piacról, akiknek a kártyái dupla annyiba kerültek, mint mondjuk egy Sapphire vagy Club3D VGA :F
A cikkben is elejtik, hogy ''Mivel a különböző gyártók termékei alig különböznek egymástól, az árak csökkentése a vevőfogás egyik leghatékonyabb módja...'', tehát minőségbeli különbség nincs a kártyák között csak max a körítés és a dizájn az eltérő! Egy Creavitve vagy Hercules VGA került 100-120 ezer Ft-ba itthon, ha egyáltalán lehetett kapni, míg egy Sapphire stb. lényegesen olcsóbb volt, igaz no extrákkal, de ha teljes játékot akarok venni azt külön megveszem és nem a kártyával együtt +10 ezrekért stb. -
747
senior tag
kar erte. jo minosegu, ennek ellenere olcso kartyakat csinaltak. az utolso 4 kartyam creative volt.
-
polika
senior tag
Ez jó szöveg..tisztességes nyereség...más szóval a többiek annyival olcsóbban gyártanak hogy ha ők még a saját ''tisztességes (megkopasztom a vevőt) nyereségüket'' is rárakják akkor senki se veszi meg. Az a legdurvább hogy kb 1-2 éve még ugye arról volt szó hogy a csúcs kártyák árai azok sose lépik átt a 300$-os határt, és hogy ahogy a technológia fejlődik úgy az átlagos egyre olcsóbb lesz és a csúcskártyák meg mindig maradnak ekkörül, ehhez képest az ilyen extreme platinum limited ultra edition meg még kb 5-6 hasonó jelzővel ellátott gyárilag túlhúzott modelleknél asszem már 650$-os árút is láttam már...Az alaplapok, vinyók, sőt a monitorok meg a procik azok mélyrepülnek árban a videokareszok meg emelkednek, kéne még a 2 versenyző mellé vki harmadiknak :(
-
Ürgülfütty
tag
Volt. Én pl. az Electro World-ben láttam annak idején GeForce 3-as Creative kártyát. Kb.15%-al adták drágábban, mint máshol:DD
-
Kraptor
őstag
Nekem Geforce2-es kártyám volt. Bagyon baba kis kártya volt, csak marha drága volt itt Európában.
-
Miért volt ilyen vidkártya Mo-n?
[Szerkesztve] -
Ez már lógott egy ideje a levegőben... talán tavasszal volt róla szó...
-
e-biza
őstag
nekem van egy creative blaster, tnt2 m64 :)
-
Tul
aktív tag
Én még hangfalon és mp3 lejátszón kívül úgysem láttam semmit élőben, ami creative:DD
-
ronaldo
őstag
nekem nem fognak hiányozni
-
L3zl13
nagyúr
Nagy cucc. Nem fog hiányozni senkinek. Eddig is halott ügy volt. Legalábbis a Mo-i helyzetből kiindulva.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest