- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én egy AeroCool Deep Impact-nak csináltattam A64-es lefogatót, pedig annak se volt eredetileg. Az, hogy nem éri be teljesen a sapkát, semmit nem jelent. A mag kisebb, mint a hőátadó sapka, elég, ha középen jól érintkezik.
A jelenleg használt AC Freezer64-em is elég kis kockában érintkezik a procival, asszem nem a teljes felületén.
teljesen magánvélemény: én nem adnék ki egy léghűtőért 14kHUF-t, mikor 4-5k-ért már nagyon jót lehet kapni...
Mondjuk nem tudom, az M2 környéke milyen lesz. Valaki tudna egy összehasonlítást adni a jelenlegi S939-cel? Mármint a hűtő szempontjából elsősorban. -
Allien
veterán
Ja, igen. Szeretem a ThermalRigt márkát, de egy ''kicsit'' haragszom rájuk.
Megvettem a K7-s foglalatra szánt SI 97-t, mely megfelelően elvégzi a feladatát. Mindössze egy alu talp a ''csatlakozás a CPU felé, és erre kell egy leszorító. Nehezen hiszem, hogy nem lehettne valahogyan megoldani, hogy akár a 939-s procira is rámenjen, kivéve, ha nem fedi le teljessen.
Lehet, ha váltok, megpróbálom ráaplikálni, mert ha sikerül, akkor ugye spórolok 14E HUF-t, az új, (igaz, jobb) hűtőn.
-
Alkarcsont
senior tag
Cooler Master Susurro-n olyan, mintha Artic Cooling venti lenne!
-
anulu
félisten
nagyon tudnék örülni, ha a mostani drágább CPU hűtőket nem kéne kidobni M2-re váltásnál, hanem a nagyobb nevű gyártók kiadnának új felfogatókat, feltéve, ha egyáltalán szükség lesz ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest